Η εταιρία

Ποιοί είμαστε?

 

H εταιρία μας είναι η δημοφιλέστερη και πιο αξιόπιστη εταιρία παροχής Υπηρεσιών Internet στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε το 1996 και στήριξε την πορεία της στην επένδυση πόρων σε αξιόπιστους προμηθευτές και συνεργάτες αλλά και στο δικό της δημιουργικό και πρωτοποριακό πνεύμα, αλλάζοντας έτσι τα δεδομένα στην Ελληνική αγορά.

Η εταιρία σημειώνει μεγάλη πρόοδο σε επίπεδο δικτύου πελατών-μεταπωλητών, παρεχομένων υπηρεσιών και οικονομικών μεγεθών, ανέπτυξε το μεγαλύτερο δίκτυο Μεταπωλητών web hosting στην Ελλάδα (δίνοντας σε πολλούς επαγγελματίες τη δυνατότητα να ξεκινήσουν τη δική τους επιτυχημένη επιχείρηση ή να διευρύνουν την γκάμα των υπηρεσιών που παρέχουν στους πελάτες τους.


Γιατί να μας προτιμήσετε
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους, χρόνια τώρα είμαστε η πρώτη επιλογή για τη φιλοξενία του site σας, την κατοχύρωση του domain name σας σε .GR, .EU, .COM, .NET, .ORG.


Σχέση κόστους - ποιότητας υπηρεσιών
Οι τιμές μας είναι ασυναγώνιστες σε σχέση με τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση που παρέχουμε! Κατοχυρώστε γρήγορα και on-line το domain name σας.


Σταθερά Υψηλή Ποιότητα υπηρεσιών και κορυφαίο Backup
Πάντα σταθεροί στις κορυφαίες ποιοτικά επιλογές, οι servers μας είναι με ταχύτατους επεξεργαστές Intel Xeon και 5GB RAM με λειτουργικό Windows.


Το data center στο οποίο στεγάζονται οι servers μας είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα συστήματα πυρασφάλειας, standby servers, UPS, όλα αυτά σε ασφαλές κι ελεγχόμενο περιβάλλον. Οι servers παρακολουθούνται και ελέγχονται στενά, 24/7 σε όλες τις διόδους και στην υποψία οποιασδήποτε δυσλειτουργίας, σπεύδουν επί τόπου τεχνικοί για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης.


Τεχνική Υποστήριξη και Γρήγορη Εξυπηρέτηση Πελατών
Τελικά αυτό που μας κάνει να διαφέρουμε, πέρα από την απαράμιλλη ποιότητα των υπηρεσιών μας, είναι η νοοτροπία μας, η προσωπική επαφή μας με όλους εσάς που δίνει ΓΡΗΓΟΡΑ λύσεις σε ότι σας απασχολεί αλλά και το ΗΘΟΣ μας!


Ασφάλεια - Αναβαθμίσεις
Κάνουμε συχνότατες αναβαθμίσεις και ενημερώσεις τόσο σε επίπεδο Λειτουργικού των servers μας, όσο και στις web υπηρεσίες που τρέχουν στους servers της (control panel, php, mysql, asp.net κλπ).